Mina bästa

Den 2011-12-21, kl 23:20:50
Filed in Vardag | Kommentarer: 0
Jag har tillbringat kvällen hemma hos Frida tillsammans med henne och Agnes. Som jag har saknat mina små barn! Efter att vi käkat middag och fikat så bytte vi julklappar. Alla andra år har vi väntat med att öppna julklapparna till på julafton, men i år skulle vi tydligen öppna dem tillsammans. Jag vägrade först, men efter hot om att jag inte skulle få någon julklapp var jag tvungen att ge med mig. Jag fick trosor, örhängen och nagellack av Frida och ett spel samt choklad av Aggan. Puss!


Tisdag

Den 2011-12-20, kl 21:40:27
Filed in Vardag | Kommentarer: 0
Idag har jag och Ebba gått på stan och inhandlat de sista julklapparna. Nu är jag redo för julafton! På tal om ingenting så stod det världens sötaste tant framför mig i kassan på Åhléns. Jag är inte särskilt blödig av mig i vanliga fall, men när det kommer till gamlingar är jag hopplös. Det räcker med att jag ser en liten gubbe på tv så får jag tårar i ögonen och ont i hjärtat... Godnatt.

New in

Den 2011-12-19, kl 11:29:16
Filed in Shopping | Kommentarer: 0


Jag har gett upp hoppet om att hitta en jul- och nyårsklänning och har istället köpt en tröja i metallic från Bik Bok och nya Jeffrey Campbell fejkisar från Nelly. Underbara båda två.


© Headerbilder från Wallpapers Wide