Nytt

Den 2011-09-30, kl 15:05:36
Filed in Shopping | Kommentarer: 0


Ring och armband från Lindex. Bilden gör dem dock inte rättvisa då det blåa är mycket mer turkost i verkligheten. Också är såklart armbandet är alldeles för stort. Men vad gör väl det om hundra år.

Frustrerad

Den 2011-09-29, kl 22:27:14
Filed in Plugg | Kommentarer: 1
Jag avskyr den här sinnessjukt tråkiga uppgiften! Önskar nästan att jag stannat i Kalmar och varit med på seminariet istället, så hade jag sluppit sitta här och försöka skriva ihop sex A4-sidor nu. Om någon vill veta vad jag gör så analyserar jag en artikel om björnjakt ur ett genusperspektiv. Kul va? Som vanligt är jag ute i sista minuten också. Jag har haft hela veckan på mig, men nu sitter jag här en och en halv timme innan deadline och sliter mitt hår. Jag blir så trött. Både på mig själv och på den här värdelösa kursen.

Torsdag

Den 2011-09-29, kl 11:32:20
Filed in Plugg | Kommentarer: 0


Idag måste jag plugga. Men deadline på seminarieuppgiften är först klockan 24.00, så jag hinner nog med lite annat också. Tänkte börja med att gå till mormor och sedan göra ett besök på systemet. Med tanke på att mamma och pappa åker till Mallorca imorgon hade jag tänkt åka tillbaka till Kalmar då jag med. Men Camilla har en flaska tequila som måste drickas upp på lördag, så nu är jag är mer eller mindre tvungen att stanna hemma över helgen och festa lite med tjejerna...

© Headerbilder från Wallpapers Wide