Lucka nummer tretton

Den 2012-12-13, kl 20:36:00
Filed in Julkalender 2012 | Kommentarer: 1
Bakom dagens lucka ska det vara en bild på någon av mina favoritsaker. Lätt som en plätt ju! Låt mig presentera Frans, min Iphone 5, som dagen till ära har på sig mintgrönt och nitar.
 

Lucia och mardrömmar

Den 2012-12-13, kl 18:32:05
Filed in Vardag | Kommentarer: 0
Trettonde december och lucia i dag alltså. Herregud vad fort tiden går! Jag, Frida och Agnes tjuvstartade luciafirandet redan i går då det var luciakröning i kyrkan. Årets tjejer var superduktiga på att sjunga, det enda minuset var att de sjöng tre låtar som jag aldrig hört. Men men, man kan inte få allt här i världen.
 
Firandet, eller vad man nu kallar det, fortsatte imorse då jag blev bjuden på glögg och peppisar framför teven. Lyxigt värre! Somnade sedan om, men vaknade alldeles kallsvettig en timme senare. Anledningen? Jag drömde en mardröm om skelettet/greven från årets julkalender... Oklart om det var 3 eller 23 år jag fyllde för någon månad sedan.

Coldplay live 2012

Den 2012-12-12, kl 16:34:00
Filed in Musik | Kommentarer: 1
Igår när jag kom hem låg det ett grönt paket med mitt namn på i postlådan. Avsändaren var Sofie och i paketet låg en fin present, nämligen dvd:n Coldplay Live 2012. Vi såg ju Coldplay på Stockholm Stadion i somras och det var obeskrivligt bra. Inga superlativ i världen kan beskriva hur bra det var. Magi! Jag rös från första till sista låt och jag kan tänka mig att jag kommer rysa minst lika mycket när jag kollar på filmen. Tack igen Sofie, du är bättre än bäst!
 

© Headerbilder från Wallpapers Wide