Monday

Den 2012-02-20, kl 11:57:45
Filed in Vardag | Kommentarer: 0
Ny vecka, nya möjligheter. Idag har vi kursintroduktion i Video 3, sista kursen innan det är dags för praktik och examen. Galet! Med tanke på att jag älskar tv hoppas jag på fem riktigt roliga veckor innan flyttlasset går. Annars då? Jo allt är bra. Jag har en förjävla träningsvärk i rumpan efter gårdagens flex/intervallpass, men den har jag tänkt träna bort ikväll. Wish me luck.

Vårkänslor

Den 2012-02-19, kl 16:07:46
Filed in Shopping | Kommentarer: 0

Med mintfärgade naglar och detta fina armband runt handleden längtar jag till våren, big time. 

Update

Den 2012-02-13, kl 22:48:41
Filed in Vardag | Kommentarer: 0
Det är mycket nu. Förra veckan spenderade jag både dag och natt på skolan, bokstavligt talat. Men jag klagar inte, snarare tvärtom. Kort sagt går den här kursen ut på att vi ska hitta på ett nytt mediekoncept, utveckla en prototyp och sedan pitcha idén för en jury. Vissa grupper jobbar med print, vissa med digitala medier och min grupp jobbar med tv. Förra veckan bodde vi mer eller mindre i studion, så förhoppningsvis kommer vi att ha en grym trailer att visa upp för juryn på torsdag.

I helgen har jag och min 20 kvadratmeter stora lägenhet haft finbesök från Hudik. Anders tog nämligen tåget hit i torsdags och stannade tills idag. Vi har mest ägnat tiden åt att äta och dricka diverse onyttiga ting. En helg helt i min smak alltså! Jag hann inte träna en endaste gång förra veckan, men ikväll blev det i alla fall ett medelpass med Frida. Skönt att träna, men mindre skönt att jag lyckades låsa in nyckeln i skåpet och var tvungen att knipsa upp skiten med en bultsax.

© Headerbilder från Wallpapers Wide