Linblommor

Den 2012-06-30, kl 12:33:52
Filed in Vardag | Kommentarer: 1
Titta vilka fina smycken jag fick i examenspresent! Hälsingeringen gav mamma och pappa mig och hälsingehalsbandet fick jag av Agnes och Frida. Love it.

Guld

Den 2012-06-29, kl 21:49:33
Filed in Vardag | Kommentarer: 0
"Jag var trött i kurvan, sen blev jag pigg. Hur gör man det? Jag vet inte!" Otroligt skönt guld till otroligt skön tjej. Jag pratar såklart om Moa Hjelmer som nyss sprang hem segern på 400 meter i friidrotts-EM. Kul att svensk friidrott verkar vara på uppgång igen. Fortsätter det såhär kan OS i Rio 2016 bli riktigt roligt!

Midsommar

Den 2012-06-28, kl 22:58:55
Filed in Fest | Kommentarer: 2
Midsommarhelgen spenderades i vanlig ordning hemma i Strömbacka. Själv midsommarafton var lugn. Käkade sill och drack snaps till lunch innan det blev dans runt midsommarstången. På kvällen var jag hemma och grillade. Däckade (av utmattning, inte alkohol) i soffan vid elva. Lugn kväll, som sagt. På midsommardagen hade vi förfest hemma hos mig innan dansen. Ja, jag snackar alltså gammal hederlig logdans nu. Dagen efter mådde jag sämre än jag förtjänade och spydde fyra gånger. Med tanke på att jag spydde fem gånger samma dag förra året var det ändå ett steg framåt.
 
Jag har en masa bilder från helgen på kameran, men dem orkar jag såklart inte ladda upp nu. Förmodligen inte sen heller. Men en bild på mig och min midsommarkrans bjuder jag i alla fall på.
 
 

© Headerbilder från Wallpapers Wide