Sista mars

Den 2012-03-31, kl 13:17:50
Filed in Vardag | Kommentarer: 0

Igår utvärderade jag min första praktikvecka tillsammans med Sofie och Karolina på Vapiano. Jag åt världens godaste ravioli som ni kan skåda på bilden ovan. Lovely! Nu blir det en sväng på stan med Matilda och Hanna innan kvällen då jag och Kalmartjejerna ska ägna oss åt vindrickande och ännu mera praktikskvaller. Trevlig lördag! Ogillar dock snön som vräker ner utanför fönstret...

Gotye

Den 2012-03-29, kl 22:20:19
Filed in Musik | Kommentarer: 0

I drygt fyra dygn, med start förra onsdagen, hade jag Eric Saades "Hotter then fire" på hjärnan. Som tur är har den nu lämnat min skalle och istället ersatts av Gotyes underbara "Somebody that I used to know". Lyssna här.

Day one

Den 2012-03-26, kl 20:58:39
Filed in Jobb | Kommentarer: 0
Första dagen av praktiken är avklarad och som tur är känns det jättebra. Har dock ont i kinderna och händerna av allt flinande och alla handskakningar nu. Det pinsamma är att jag knappt minns vad någon heter trots att jag hälsat på i stort sett alla. Måste verkligen träna upp mitt namnminne. Inte nog med att jag fick en bra start på mina tio praktikveckor, jag fick ett samtal från en sportchef idag också. En sportchef som vill att jag ska komma på intervju angående sommarjobb. Även om jag inte får jobbet så är det skönt att få respons. Det ger hopp om framtiden så att säga. Gilla!

© Headerbilder från Wallpapers Wide