Söndag

Den 2012-09-30, kl 21:02:00
Filed in Vardag | Kommentarer: 0
Denna höstsöndag har varit rätt lugn och skön. Jag hämtade upp Agnes och Tommy strax före tolv och sedan blev det fotbollskik. Jag skulle vilja påstå att mer eller mindre alla på läktaren var bakis idag. Utom jag som inte drack en enda droppe igår. Sweet! Efter fotbollen var vi några stycken som drog till Ljusdal och käkade. Jag åt en magisk köttbit. Sinnessjukt god alltså!
 
I skrivande stund ligger jag i sängen och kikar på film, nyss hemkommen från brorsan. Imorgon ska jag ta tag i mitt liv och ringa till frisören. Mitt hår är under all kritik för tillfället. Både vad det gäller färg och kvalité.

Nya skor

Den 2012-09-28, kl 10:49:24
Filed in Shopping | Kommentarer: 0
Alla som känner mig vet hur svårt jag har att hitta skor som passar på mina minifötter. Men den senaste veckan har jag fått hem två par snyggingar som faktiskt passar. Lycka på hög nivå!

Birthday wishes

Den 2012-09-27, kl 14:06:00
Filed in Önskelista | Kommentarer: 0
Med tanke på att jag fyller år om en vecka kommer här en lista på lite saker jag inte skulle tacka nej till. Om någon (mamma?) skulle få för sig att köpa en present alltså.
 
- Böcker, böcker, böcker. Allt i bokväg är välkommet, men mest av allt önskar jag mig "Vattenänglar" av Mons Kallentoft och "Svår, svårare, Ekwall" av just Patrick Ekwall.
 
- Träningskläder. Jag behöver ett par nya löpartights och en jacka. Gärna en turkos Nikejacka som matchar mina springskor.
 
- Bidrag, i form av pengar eller presentkort, till en vinterjacka. Funderar på att köpa en Fjällräven.
 
- Sist men inte minst skulle jag behöva en kille som kan lugna mig på nätterna då jag drömmer mardrömmar. Gärna en blandning mellan Ed Westwick, Chris Martin och Jonas Larholm. En bostadsrätt i Stockholm och en bil skulle jag inte heller bli ledsen om jag fick.
 
Sen är det säkert en massa andra saker jag vill ha som jag inte kommer på nu. Jag blir glad för allt, bara det är inslaget. Alla som säger att de inte gillar paket ljuger.

© Headerbilder från Wallpapers Wide