Det kommer aldrig va över för mig

Den 2013-04-18, kl 11:23:13
Filed in Musik | Kommentarer: 0
Titta vad som låg och väntade i brevlådan när jag kom hem från jobbet igårkväll! Jag hade såklart redan hunnit lyssna igenom plattan på Spotify, men det är ju ett måste att även ha Håkan Hellströms skivor i rent fysiska exemplar. Fint som snus.

Nike air max 90

Den 2013-04-16, kl 20:27:03
Filed in Shopping | Kommentarer: 0
Efter mycket letande, både i butik och på nätet, har jag äntligen hittat ett par Nike air max 90 som passar mina fötter. Materiell lycka på hög nivå! Egentligen är de en halv storlek för stora, men det kan jag leva med. Helst av allt skulle jag vilja ha ett par i orginalfärg, men enligt tjejen jag pratade med på Footlocker i helgen så är det svårt att få tag på sådana i hela Europa just nu. I alla fall i min storlek. Så jag är glad och nöjd ändå. Enligt mig är dessa snyggingar nästintill lika fina.
Okej. Nu fick jag dåligt samvete över att jag skriver om mina materialla i-landsproblem när det händer hemskheter i både Boston och Iran. Det är en skev jävla värld vi lever i...

Ändrade planer

Den 2013-04-15, kl 13:14:51
Filed in Shopping, Ätbart | Kommentarer: 0
I dag skulle jag ha varit i Stockholm och oroat mig nu. Oroat mig för mamma som i skrivande stund skulle vara på Akademiska sjukhuset i Uppsala för att göra sin DBS-operation. Men så är inte fallet. Operationen har blivit uppskjuten, så nu får vi vänta i en månad till. Mest jobbigt är det såklart för mamma som gått och laddat och förberett sig mentalt inför den här dagen. Men men, det är bara att gilla läget.
Helgen bjöd på i alla fall på familjehäng hos Matilda i huvudstaden. Mamma och pappa bilade ner i fredags och jag tog tåget efter jobbet. Mat och shopping var helgens ledord. Två tummar upp!

© Headerbilder från Wallpapers Wide