En onsdag i januari

Den 2013-01-30, kl 20:38:00
Filed in Vardag | Kommentarer: 1
Vaknade av alarmet klockan 05.30. Klev upp, duschade och tvättade håret. Åt gröt till frukost. Åkte i mindre snöstorm till jobbet. Hade ett ovanligt långt morgonmöte med resten av redaktionen. Ringde, ringde och ringde men fick inget svar. Åkte ut på jobb. Jag och foto-Linda hade matchande ytterkläder: Fjällrävenjacka och Appertiffmössa. Åt lax och pesto till lunch. Ringde, ringde och ringde och fick svar. Skrev ihop två artiklar. Satte mig i bilen och åkte hem. Tog på mig myskläder. Åt mindre god mat till middag. La mig raklång i soffan...
...och där är jag nu. I soffan alltså. Ska kolla klart på Sveriges Mästerkock och äta en mango, sedan blir det sängen. Vardag och rutiner, det är rätt skönt ändå.

Lugna gatan

Den 2013-01-27, kl 18:48:00
Filed in Vardag | Kommentarer: 0
Löningshelg och party? Nej inte här inte. Eller ja, lön har jag ju fått men några direkta festligheter har helgen inte bjudit på. Igår åkte vi på en liten skotertur. Grillade korv och åt allt sånt där som hör vinterutflykter till. På kvällen hängde jag hemma hos familjen Hansen tillsammans med Brinkarna.
 
Söndagen i stort sett bara tillbringats i tv-soffan. Pallrade mig i väg på en skidtur med pappa på eftermiddagen och tränade lite styrka när jag kom hem. Men nu sitter jag här i soffan igen. Tanken är att jag ska skriva en krönika ikväll, men vi får se hur det blir med den saken. Jag har ju trots allt inte deadline för än på tisdag...
 
1. Trött men glad tjej som faktiskt gillar lugna helger. 2. Supergullig bordsplacering som lilla Stella gjorde igår.

Jag vill resa

Den 2013-01-24, kl 21:52:54
Filed in Resor, Shopping | Kommentarer: 1
 
Den som bjuder mig på en weekend till valfri storstad får en puss! Och skulle det vara så att någon vill bjuda men inte vill ha en puss så kan vi nog lösa det på annat sätt. Bilderna är stulna från weheartit.

© Headerbilder från Wallpapers Wide