Adressändring

Den 2013-09-03, kl 17:36:34
Filed in Vardag | Kommentarer: 0
Efter många om och men har jag bestämt mig för att lämna denna blogg och startat en ny. Så om ni trogna läsare (mamma och mina friendz, alltså) vill veta vad som rör sig i min skalle så tycker jag att ni ska klicka er in här, på http://bpersson.blogg.se. Nästan samma adress som nu, fast ändå inte. Hej så länge!

Jag är tillbaka

Den 2013-09-02, kl 20:44:08
Filed in Vardag | Kommentarer: 0
Sommaren har sakta men säkert gått över till höst och i vanlig ordning har jag bestämt mig för att börja blogga igen. Får se hur länge jag håller i denna gång.
 
Månaderna som passerat sedan jag skrev här sist har varit fina, på alla sätt och vis. Trots att jag jobbat hela sommaren har jag hunnit njuta en hel del. Förutom sommarkvällar och helger i Stockholm har det blivit en tripp till Göteborg, en snabbvisit i Malmö, en helg i Sundsvall och ett par korta besök i Hälsingland. Och på det sistnämnda stället befinner jag mig i skrivande stund. Satte mig på tåget mot Hudik i fredags efter jobbet och åker tillbaka till huvudstaden igen på fredag. Som jag sett fram emot denna semestervecka! Eller ja, semester och semester. Obetald ledighet är väl egentligen det rätta orden. Hur som helst så är det riktigt skönt att få lite ledigt innan hösten drar igång på allvar.

© Headerbilder från Wallpapers Wide