En efterlängtad reunion

I helgen bytte jag Hälsingeskogarna mot de Småländska skogarna. Efter att ha mellanlandat hos Matilda anlände jag i Vimmerby på fredagkväll. Karolina och Lisa mötte upp mig på stationen och några timmar senare dök även Frida upp. På lördag kom Linnéa och därmed var vi alla samlade. Eller, nu ljög jag. Sofie, Annie, Karin och Louise fattades för att vårat Kalmargäng skulle vara komplett, men det är i princip omöjligt att hitta en helg då alla kan ses. Sorgligt men sant.
Helgen bjöd på en massa god mat, skratt och prat. Stackars Henrik fick utstå en hel del tjejsnack under helgen. På lördag kväll käkade vi middag på Bryggeriet, Åbro bryggeris egna restaurang. Jag vet inte hur många gånger vi fick säga till servitören att tända ljuset på vårat bord, eftersom att någon hela tiden lyckades fnysa ut det under ett skrattanfall. Precis som det ska vara alltså!
Jag tog som vanligt inga vettiga bilder, så i brist på annat bjuder jag på en gammal goding som är tagen för ganska exakt ett år sedan. Sista kvällen i Kalmar innan praktiken. Om någon är intresserad av lite färskare bilder så har Karolina har några foton från helgen på sin blogg.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
© Headerbilder från Wallpapers Wide