Tisdagkväll på Akademiska sjukhuset

Den 2013-05-15, kl 21:42:00
Filed in Vardag | Kommentarer: 1
I går smet jag från jobbet två timmar tidigare, mötte upp Matilda och åkte till Uppsala för att hälsa på mamma. Hon var förvånansvärt pigg, även om hon mådde rätt dåligt. Om ni förstår vad jag menar. I alla fall så gick operationen bra och de har redan börjat slå på strömmen. Nu gäller det bara att hitta en bra kombination av ström och tabletter och det kan ju såklart ta ett tag. Lilla mamma. Utan hår, ett stort bandage på huvudet men ändå sötast världen. 

Världens längsta måndag

Den 2013-05-13, kl 22:10:00
Filed in Vardag | Kommentarer: 0

Väntan och ångest är de två ord som bäst beskriver denna dag. Dagen D. Dagen då mamma har genomfört sin DBS-operation. Efter många sega timmar framför datorn på jobbet så ringde äntligen pappa. Då var klockan kvart i tre och mamma låg på uppvaket. Enligt läkarna så har operationen gått enligt plan. Mamma har nu elektroder i hjärnan, kopplade till ett batteri som sitter under huden på bröstet. Otroligt egentligen. Tanken är att jag och Matilda ska åka till Uppsala i morgon efter jobbet. Förhoppnings har hon fått komma från uppvaket då.

Mitt upp i allt detta så är det pappas 55-årsdag i dag. Världens bästa och tryggaste pappa som alltid finns vid mammas och resten av familjens sida. I kväll när han kom från sjukhuset blev det fika och paket här på Förmansvägen. Men den bästa presenten av alla vore såklart om Parkinsonhelvetet lämnar mamma ifred, åtminstone litegrann, de närmsta åren. Hoppas, hoppas, hoppas.


En lördag i maj

Den 2013-05-11, kl 17:49:00
Filed in Vardag | Kommentarer: 0
På måndag är det dags för mammas operation. Hon lades in på Akademiska i Uppsala redan i går, men har permission över helgen, så nu är hon här i huvudstaden med mig och Matilda. Härligt! Idag har vi strosat runt på stan och kikat på körsbärsblommorna i Kungsträdgården. Nu är det hockey som gäller och ikväll blir det onyttigheter framför tvn. En lördag helt i min smak!

© Headerbilder från Wallpapers Wide